in

LoveLove

2019: Ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας με βάση το ονοματεπώνυμο σας

Αυτός ο αριθμός ονομάζεται αριθμός Προσωπικότητας ή Ονομαστικός αριθμός

Ας δούμε ένα παράδειγμα. Έστω ότι έχουμε το όνομα:

Α Ρ Ι Σ Τ Ο Τ Ε Λ Η Σ Ω Ν Α Σ Η Σ

1 9 1 1 2 6 2 5 3 8 1 8 5 1 1 8 1

Αθροίζοντας έχουμε : 1+9+1+1+2+6+2+5+3+8+1+8+5+1+1+8+1=63

Μετατρέπουμε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό, δηλαδή στο παράδειγμα μας: 6+3=9

Άρα ο Ονομαστικός αριθμός για το όνομα του παραδείγματος μας, είναι ο αριθμός: 9
Κάνοντας τώρα τους δικούς μας υπολογισμούς βρίσκουμε τον αριθμό που μας αντιστοιχεί και με βάση αυτόν τον αριθμό ας δούμε τι αναμένεται για καθένα από μας μέσα στο 2019.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΑ

Με ορθολογισμό και ωριμότητα θα καταφέρετε να φτάσετε στην επίτευξη του στόχου σας.

Το 2019 θα είναι μια χρονιά που θα απαιτεί καθαρή σκέψη και εκλογίκευση, θα υπάρξει η δυνατότητα της επιτυχίας αρκεί να ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό και όχι τον εκκεντρικό τρόπο δράσης. Τα ρίσκα θα πρέπει να τα πάρετε με προσγειωμένη διάθεση και με παραδειγματισμένη προσέγγιση.

Παρατηρήστε και αναλύστε τα αποτελέσματα κάποιων παλιών ανατρεπτικών σας ενεργειών, ψάξτε να βρείτε τα λάθη που είχαν γίνει στο παρελθόν και μην κινηθείτε πάλι στο ίδιο μοτίβο.

Αυτοσυγκράτηση και συναισθηματικός έλεγχος θα είναι τα δυο απαραίτητα χαρακτηριστικά προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά ή να καταφέρετε να διορθώσετε και να αλλάξετε.

Η παρόρμηση δε θα είναι σωστός οδηγός, μην αφήσετε να σας καθοδηγήσει το πάθος και τα απωθημένα.

Αποβάλετε την εσωτερική πίεση, πιστέψτε στις ικανότητες σας και κινηθείτε συνειδητοποιημένα.

Μέσα στη νέα χρονιά θα χρειαστεί να πάρετε ριζικές αποφάσεις , θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΥΟ
Ευαισθητοποιημένοι και συναισθηματικοί θα είστε μέσα στην νέα χρονιά.

Το 2019 θα έχει γεγονότα και ευκαιρίες που από την μια θα καλλιεργήσουν τις συναισθηματικές σας αξίες και από την άλλη θα σας βοηθήσουν να αναπτυχτείτε.

Το έδαφος θα είναι πρόσφορο για βελτίωση γι αυτό δεν θα πρέπει να σταθμεύσετε σε καταστάσεις που σας δυσανασχετούν και που ουσιαστικά δεν σας ικανοποιούν.

Τολμήστε να δοκιμαστείτε και να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα που θα προκύψουν, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από καταστάσεις που σας αυτοπαγίδευσαν.

Οι τολμηροί χαρακτήρες θα φτάσουν στην επιτυχία, η παθητικότητα και η αδρανοποίηση θα είναι στοιχεία που δε θα βοηθήσουν στο να υπάρξει εξέλιξη, αντιθέτως θα δώσουν βάθος και έκταση στα προβλήματα που ήδη υπάρχουν.

Εντοπίστε τις ανασφάλειες σας, βρείτε από ποιες ενδόμυχες ή σκοτεινές φοβίες πηγάζουν, προσπαθήστε να εναντιωθείτε σε οτιδήποτε σας καθηλώνει συναισθηματικά και πρακτικά.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΙΑ
Οι καταστάσεις και τα γεγονότα του 2019 θα απαιτούν εξισορρόπηση και αντιστάθμιση. Εσείς οι αμφιταλαντευόμενοι που αιωρείστε συναισθηματικά ή ηθικά θα πρέπει να βρείτε το αντίβαρο που θα σας βοηθήσει να χειραγωγήσετε τον εαυτό σας.

Ελέγξτε τον εσωτερικό σας κόσμο, προσπαθήστε να επέμβετε στις τάσεις που σας διέπουν ούτος ώστε οι ανησυχίες σας να μην προλάβουν να γίνουν αρνητικές αντιδράσεις. Εσείς οι παρορμητικοί θα πρέπει να βάλετε φρένο στην ορμητικότητα και στη δίνη της σκέψης σας, ουσιαστικά καλείστε να μεθοδεύσετε τη στάση σας και να οριοθετήσετε την έκταση του ενθουσιασμού ή της απογοήτευσης.

Η βελτίωση και η επιτυχία θα έγκειται στο κατά πόσο μπορείτε να κρατήσετε τα γκέμια ισορροπημένα, οι σταθερές επιθυμίες θα μπορέσουν να ενισχύσουν την αποφασιστικότητα σας, ο διαλλακτικός τρόπος σκέψης θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε τις συγκρούσεις. Αποφύγετε τις έντονες ρήξεις, σκεφτείτε και την εκδοχή του διπλωματικού συμβιβασμού.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΕΣΣΕΡΑ
Μέσα στο 2019 θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην εσωτερική σας παραπλάνηση, ίσως οι επιθυμίες σας ουσιαστικά να είναι εξαπατημένες από τον ίδιο σας τον εαυτό.

Θα υπάρξει κίνδυνος να προσκολληθείτε σε πρόσωπα, σχέσεις, ή υλικά αποκτήματα, νομίζοντας πως εκεί είναι η ουσία της ζωής σας και πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο πέρα από αυτό.

Καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν δεν θα πρέπει να τις αφήσετε να σας πείσουν πως δεν αλλάζουν, μην παρασυρθείτε από ψευδαισθήσεις και δεν κυνηγήσετε την πραγματική ικανοποίηση δηλαδή αυτήν που θα έχει διάρκεια και θα μπορεί να σας προσφέρει ένα σταθερό μέλλον.

Ανακαλύψτε τις πραγματικές σας ανάγκες, επικεντρωθείτε σε αυτό που γνωρίζετε πως πραγματικά σας αξίζει.

Οι περικοπές και οι συμβιβαστικές εκπτώσεις στις επιθυμίες και στα όνειρα δε θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν να φτάσετε στην ολοκλήρωση, αν αποσυντονιστείτε συναισθηματικά θα βρεθείτε εγκλωβισμένοι σε παγίδες και σε ανεκπλήρωτα όνειρα.

Βαθμολόγησε!

4 πόντοι
Upvote Downvote

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Comments

Ηλιακός φορτιστής με USB (Απλή κατασκευή)

Πανεύκολο κέικ μανταρίνι χωρίς βούτυρο