in

LoveLove

2019: Ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας με βάση το ονοματεπώνυμο σας

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΝΤΕ
Σε κομβικό σημείο θα φτάσει η ζωή σας, τα γεγονότα θα έχουν ταχύτητα και εσείς καλείστε να ακολουθήσετε τον δρόμο σας χωρίς εκτροχιασμούς και πισωγυρίσματα.

Τα συμβάντα ίσως να σας βάλουν σε συναισθηματική δοκιμασία, θα πρέπει να έχετε ξεκαθαρισμένους στόχους και σταθερές επιθυμίες.

Κάποια απρόοπτα γεγονότα δεν αποκλείεται να κλονίσουν την υπαρξιακή σας δομή, όσο πιο καλά γνωρίζετε τον εαυτό σας και έχετε πίστη στις δυνατότητες σας, τόσο πιο εποικοδομητικά θα αξιοποιήσετε τα απρόσμενα.

Θα δοθεί η αφορμή και το έναυσμα για να κλείσουν τα αρνητικά κεφάλαια και να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας, δεν θα πρέπει να δείτε με αρνητικό μάτι τις αλλαγές που προμηνύονται.

Συμβάντα που ενδεχομένως να σας φανούν κακότυχα θα ανοίξουν έναν καινούργιο κύκλο, θα σας προωθήσουν σε ένα νέο στάδιο που κατάληξη θα είναι η βελτίωση.

Το 2019 θα είναι μια χρονιά ανοικοδόμησης, θα χρειαστεί να γκρεμίσετε και με την πείρα σας πλέον θα ξανακτίσετε σωστά.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞΙ
Το 2019 θα είναι για εσάς έτος δικαίωσης και ολοκλήρωσης, βγαίνετε από το μεταβατικό στάδιο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να σταθμεύσετε, τερματίζουν οι μετεωρισμοί.

Πληγές, απογοητεύσεις, χωρισμοί, και αμφιβολίες, τώρα θα πάρουν την ουσιαστική τους μορφή, φεύγουν από το στάδιο της δοκιμασίας και θα είναι πλέον σε θέση να διαμορφώσουν απόψεις και σχέσεις.

Εν ολίγοις με όλα όσα ζήσατε και περάσετε θα είστε πλέον σε θέση να κρίνετε σωστά, να αναδομήσετε τις σχέσεις και να πάρετε ριζικές αποφάσεις.

Συζητήσεις, επαφές, γνωριμίες, όλα θα έχουν πλέον καθοριστική εξέλιξη, τίποτα δεν θα έχει κάποιον ανούσιο λόγο, οτιδήποτε συμβεί θα αποτελεί ένα ακόμα λιθαράκι στο οικοδόμημα της ζωής σας.

Προχωρήστε δείχνοντας εμπιστοσύνη τόσο στη τύχη σας όσο και στις εσωτερικές σας δυνάμεις, μη καταθέσετε τα όπλα, συνεχίστε χωρίς να αμφισβητείτε τις ικανότητες σας.

Το 2019 θα είναι μια χαρμοσύνη χρονιά με ευχάριστες αλλαγές, θα υπάρξουν επανασυνδέσεις, δεσμεύσεις και κατασταλαγμένα αποτελέσματα που θα ορίσουν το μέλλον σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΤΑ
Με αισθαντική αντίληψη θα χειριστείτε τα γεγονότα της νέας χρονιάς, τίποτα δεν θα αφήσετε να υπάρχει έτσι απλά στην επιφάνεια χωρίς να το αναλύσετε ή να το ψάξετε στο βάθος του.

Ένστικτο και διαίσθηση θα βρίσκονται σε υψηλό βαθμό, ωστόσο αυτό ελλοχεύει τον κίνδυνο να αγνοήσετε το υπαρκτό γεγονός και να προσκολληθείτε μόνο σε ότι διαισθάνεστε πως πλανάτε στην υπόθεση.

Στις σχέσεις σας και γενικότερα στις επαφές σας δεν θα πρέπει να κινηθείτε καχύποπτα, αν η κρίση σας είναι επηρεασμένη από εσωτερικές φοβίες τότε θα αυτοπαγιδευτείτε δημιουργώντας σκηνές για θέματα που ουσιαστικά δεν θα υπάρχουν.

Αποβάλετε τον σκοτεινό τρόπο σκέψης, απεγκλωβιστείτε από τις υποσυνείδητες φοβίες και στηριχτείτε μόνο στο αποδεδειγμένο γεγονός.

Εσωτερικές ανησυχίες ίσως να σας αποσυντονίσουν από την ουσιαστική διαδρομή, δεν αποκλείεται να εισχωρήσετε σε συναισθηματικά τούνελ που θα φέρουν καθυστερήσεις στη δράση σας.

Μη σταθείτε μόνο στην εσωτερική ή μυστικιστική εξερεύνηση, προσπαθήστε να αναλάβετε πρακτική δράση με σκέψη αντικειμενική.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΚΤΩ
Το 2019 θα είναι μία ιδιαιτέρως δημιουργική χρονιά κι αυτό γιατί τα γεγονότα θα σας βρουν κατασταλαγμένους με ολοκληρωμένη σκέψη και έντονη την ανάγκη για ουσιαστική δράση.

Δε θα εθελοτυφλείτε ούτε θα παραβλέψετε, αντιθέτως θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις κατάματα και θα αγωνιστείτε για το εποικοδομητικό αποτέλεσμα.

Οι ενέργειες σας θα είναι αποφασιστικές και συντονισμένες, τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε αισθηματικά θα φροντίσετε να έχετε ξεκάθαρες βλέψεις, θα νιώσετε έτοιμοι να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας και να καθοδηγήσετε τις εξελίξεις.

Εφικτή θα είναι η επιτυχία και η δημιουργική κατάληξη, συνεργασίες δεσμεύσεις, οριστικοποιήσεις, θα εξελιχτούν και θα τερματίσουν προσφέροντας σας ικανοποίηση.

Το πρόσφορο έδαφος σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα σας θα βοηθήσουν στο να φτάσετε σε σημείο κορύφωσης.

Με χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο τέλος θα κλείσει μια ιστορία ή μια διαδρομή στην οποία μείνατε προσηλωμένοι με αγωνιστική διάθεση.

Μέσα στην νέα χρονιά θα ζήσετε την εκπλήρωση και την ολοκλήρωση, σημαδιακά πρόσωπα θα συντελέσουν στην προσωπική σας βελτίωση.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΝΕΑ

Η ζωτική σας διάθεση καθώς και η ανάγκη σας για νέες εμπειρίες θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τα γεγονότα της νέας χρονιάς.

Δεν θα έχετε σκοπό να γυρίσετε την πλάτη στις νέες ευκαιρίες, αντιθέτως θα της κυνηγήσετε, εσείς οι ίδιοι με δικό σας έναυσμα θα κάνετε τις συνθήκες πρόσφορες για αλλαγές.

Τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον αισθηματικό θα θελήσετε να βγείτε από τη στασιμότητα, σε καμιά περίπτωση θα δε θα επιλέξετε την αδράνεια, ουσιαστικά θα είστε σε θέση να δώσετε ώθηση στις καταστάσεις.

Αναζωογονητικά θα είναι τα γεγονότα το 2019 θα σας βγάλουν από την παθητικότητα ή από την προκαθορισμένη ροή, εσείς που θα νιώσετε την ανάγκη να δοκιμαστείτε δεν θα βγείτε χαμένοι, ωστόσο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για διαφόρων ειδών ανατρεπτικά συμβάντα.

Διατηρήστε τον δυναμισμό και την ενέργεια σας, αν προσμένετε μια μεγάλη αλλαγή ή βελτίωση θα πρέπει να κινηθείτε οργανωμένα αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ενέργειες ή την ορμή του ανεξέλεγκτου ενθουσιασμού.

via e-zwdia

Βαθμολόγησε!

4 πόντοι
Upvote Downvote

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Comments

Ηλιακός φορτιστής με USB (Απλή κατασκευή)

Πανεύκολο κέικ μανταρίνι χωρίς βούτυρο